Η Ακαδημία του Ολυμπιακού στη Σπάρτη προχωράει κι αυτή με τη σειρά της σε μια πολύ σπουδαία και όμορφη κίνηση για να βοηθήσει κι αυτή στη «μάχη» ενάντια στον κορωνοϊο.
Συγκεκριμένα, μετά από πρωτοβουλία των Νίκου Πανταζόπουλου και Μάκη Μπεκάκου, θα δοθούν συνολικά 10.000 γάντια μιας χρήσης στο Ίδρυμα Ανιάτων της Μητρόπολης της περιοχής, το οποίο έχει περίπου 180 τρόφιμους για την καταπολέμηση της πανδημίας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 ο Νίκος Πανταζόπουλος:
«Η ανθρωπιά, η προσφορά και η αλληλεγγύη δεν έχουν χρώμα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει πρέπει να βοηθήσει. Μένουμε σπίτι κι έχουμε υπομονή. Θα περάσει».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Το μήνυμα της επόμενης μέρας αλλά και της επόμενης... σεζόν, έστειλε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από τη Λεβερκούζεν.
Ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η δεύτερη ημέρα των ρεβάνς της ενδιάμεσης φάσης του Champions League και έτσι, στις δώδεκα γνωστές, προστίθενται οι τελευταίες τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στους «16».