Εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού γιόρτασε τα γενέθλία της η Ελένη Πετρουλάκη.
Η γνωστή γυμνάστρια μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram δέχτηκε εκατοντάδες ευχές και η ίδια δημοσίευσε στο Ιnstagram, τη δική της εορταστική ανάρτηση.
Μπορεί πέρσι να πέρασε μια υπέροχη μέρα, ωστόσο φέτος η Ελένη Πετρουλάκη αναγκάστηκε να γιορτάσει τα γενέθλιά της, κλεισμένη στο σπίτι.
Μικροί και μεγάλοι βρισκόμαστε σε κατ’ οίκον προορισμό, με σκοπό να προστατευτούμε από τον κοροναϊό και έτσι η Ελένη Πετρουλάκη δεν είχε άλλη επιλογή… από το να τα γιορτάσει στο σπίτι, έχοντας φυσικά στο πλευρό της την οικογένειά της.
Η γυμνάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από τα περσινά και τα φετινά της γενέθλια, δείχνοντας μας ότι πέρσι ήταν έτοιμη να βγει, ενώ φέτος θα μείνει σπίτι με τις πιτζάμες της!
«Γενέθλια εν καιρώ κοροναϊού.. Και τα χρόνια περνούν.. Σαν νερό που έλεγε και η γιαγιά μου.. Και όλοι κάνουμε τον απολογισμό μας.. Ειδικά αυτή την περίοδο.. Έτσι και εγώ.. Και έχω να πω ότι φέτος ήταν τα καλύτερα μου γενέθλια.. μέσα σε ένα σπίτι! Νιωθω ευλογημένη και ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα που μου χάρισε αυτή την υπέροχη οικογένεια …Δεν επιθυμώ κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Να είμαστε όλοι καλά και υγιείς και θα περάσει σύντομα όλο αυτό που βιώνουμε».
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ελένη Πετρουλάκη για τα γενέθλιά της.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας