Αστυνομικός της Τροχαίας 35 ετών είναι ο δράστης της διπλής δολοφονίας που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Αχαρνών 80 στην Κηφισιά, σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ. Οι δύο γυναίκες βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο Smart όταν δέχθηκαν την επίθεση.
Αρχικά στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός για το άγνωστο άτομο που πυροβόλησε τις άτυχες γυναίκες, από κοντά, τουλάχιστον 10 φορές.
Οι δύο γυναίκες ήταν βαριά τραυματισμένες αλλά στη συνέχεια έχασαν τη ζωή τους.
Οπως αποδείχθηκε τελικά έχουμε να κάνουμε με οικογενειακή τραγωδία καθώς ο αστυνομικός σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και τη φίλη της που έτυχε να βρίσκεται μαζί της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι τσακωνόταν συνέχεια τον τελευταίο καιρό για την επιμέλεια των παιδιών.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας