Για την υπόθεση κατηγορούνται δύο άνδρες, ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι συνελήφθησαν σε εκτέλεση ισάριθμων ενταλμάτων που εξέδωσε η ανακρίτρια της πόλης, ενώπιον της οποίας θα κληθούν να απολογηθούν.
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, πρόκειται για ρομά, 47 και 50 ετών, οι οποίοι φέρονται να γνώριζαν το θύμα τους. Από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης γυναίκας (είχε βρεθεί ημίγυμνη) προέκυψαν ευρήματα βίαιου και ασφυκτικού θανάτου, γεγονός που έστρεψε από την αρχή τις έρευνες των αστυνομικών αρχών στην εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.
Επιπλέον σε δηλώσεις του στο InVeria.gr o Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσης Κούγκας τόνισε πως οι δύο άντρες μαζί με το θύμα είχαν νωρίτερα μεταβεί στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης για να προμηθευτούν ναρκωτικά. Όταν επέστρεψαν και υπό την επήρειά τους, θέλησαν να βιάσουν την 44χρονη, αλλά αυτή προέβαλε αντίσταση και στην προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν της έφραξαν τις αναπνευστικές οδούς και πέθανε».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας