Λονδίνο: Στέλνουν εργαζόμενους να δουλεύουν από το σπίτι λόγω κοροναϊού
Η HSBC εκκένωσε γραφεία
Η HSBC έχει εκκενώσει γραφεία της στο Canary Wharf του Λονδίνου, στέλνοντας πολλούς υπαλλήλους της να δουλεύουν από το σπίτι, μετά από επιβεβαιωμένη περίπτωση κοροναϊού.
Σύμφωνα με τους FT, ο υπάλληλος, ο οποίος εργάζεται στο ερευνητικό τμήμα της επενδυτικής τράπεζας, είναι απομονωμένος και η υπόλοιπη ομάδα εργάζεται τώρα από το σπίτι. Το τμήμα βρίσκεται στον 10ο όροφο του ουρανοξύστη της HSBC και ο χώρος έχει καθαριστεί και απολυμανθεί. Οι υπόλοιποι όροφοι παραμένουν ανοιχτοί, όπως και οι εμπορικές συναλλαγές της τράπεζας.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στην επιχείρηση Deloitte ένα μέλος του προσωπικού στο 1ο κτίριο της New Street Square στο Λονδίνο είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό μετά από διακοπές στην Ασία. Η αμερικανική πετρελαϊκή εταιρεία Chevron στο Λονδίνο έστειλε επίσης περίπου 300 εργαζόμενους να εργαστούν από το σπίτι.
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)








![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-109x85.jpg)
![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)

![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)










![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442