Κοροναϊός : Τους 107 έφτασαν οι νεκροί στην Ιταλία
Εξαπλώνεται ραγδαία ο κοροναϊός στην Ιταλία. Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 28 άτομα σε μόλις 24 ώρες, φθάνοντας τους 107. Κρούσματα έχουν διαγνωστεί σε 19 περιφέρειες της χώρας.
Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 28 άτομα σε μόλις 24 ώρες, φθάνοντας τους 107, ενώ τα κρούσματα είναι πλέον 3.089, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των αρχών.
Παράλληλα, 207 ασθενείς έχουν γίνει καλά και είναι αρνητικοί στα ειδικά τεστ.
Σε 19 περιφέρειες της Ιταλίας έχουν διαγνωστεί κρούσματα και οι ασθενείς που έχουν εισαχθεί στο νοσοκομείο είναι 1.346.
Εξ αυτών, 295 βρίσκονται σε εντατικές μονάδες θεραπείας.
Οι πρώτες τρείς περιφέρειες, σε αριθμό κρουσμάτων είναι η Λομβαρδία, με 1.820, η Εμιλια Ρομάνια με 544 και το Βένετο με 360.
Το υπουργείο Παιδείας της Ιταλίας επιβεβαίωσε και επίσημα ότι τα σχολεία και τα πανεπιστήμια της χώρας θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και τις 15 Μαρτίου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας