Ολυμπιακός : Σε τρεις χαφ προσανατολίζεται ο Μαρτίνς ενόψει Άρσεναλ
Ο Ολυμπιακός δίνει μια σπουδαία «μάχη» την ερχόμενη Πέμπτη στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League, με τον Πεδρο Μαρτίνς να σκέφτεται να παραταχθεί με 4-3-3 και τρεις χαφ απέναντι στους κανονιέρηδες
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ερχόμενη Πέμπτη (22:00) στο Καραϊσκάκη την Άρσεναλ στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τη φάση των «32» του Europa League.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς, ώστε να διεκδικήσουν μια τεράστια πρόκριση στην επόμενη φάση μέσα στο Έμιρεϊτς επτά βράδια μετά.
Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς, με το πρώτο του μέλημα να είναι να μη δεχτεί γκολ, γιατί τότε θα δυσκολέψουν επικίνδυνα τα πράγματα.
Γι’ αυτό και θέλει να θωρακίσει τον άξονα χρησιμοποιώντας τρεις κεντρικούς χαφ.
Μια πετυχημένη συνταγή που έχει εφαρμόσει στα παιχνίδια που αντιμετωπίζει πιο συντηρητικά.
Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι προσανατολίζεται σε 4-3-3 με Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε και Καμαρά στον άξονα, ενώ από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι είναι πάνω κάτω γνωστοί.
Οι πιθανότεροι έντεκα για την πρώτη αναμέτρηση με τους κανονιέρηδες είναι οι Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μπα, Σεμέδο, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ελ Αραμπί.
Τις πιθανότητές του έχει και ο Κώστας Φορτούνης, αλλά προς το παρόν είναι λιγοστές, αφού ο πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να προτιμά τους τρεις κεντρικούς χαφ.
- Ρόμα σε κρίση: 111,5 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Δραματική εξέλιξη με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- «Αρμάνι, Φενερμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης για Πίτερς»
- Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής μας στο Μουντιάλ»
- Σερβικά ΜΜΕ: «Τελειώνει από τη Ραντνίτσκι Νις ο Λεμονής»
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Αταμάν ο Γκραντ για το ματς με τη Μπαρτσελόνα
- Αντετοκούνμπο: Ούτε κουβέντα για το μέλλον του και αιχμές για Ρίβερς… μέσω Σπανούλη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442