Ο Ολυμπιακός έκανε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ενώ θα προσφύγει και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας, καθώς ΠΑΟΚ και Ξάνθη προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο για αθλητική διαφορά. Κάτι που με βάση τους κανονισμούς απαγορεύεται

ΠΑΟΚ και Ξάνθη προσπαθούν να αποφύγουν την εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας με διάφορους τρόπους, καθώς παρακαλούν για αναβολή με αστεία αιτήματα.

Ο Ολυμπιακός όμως από την πλευρά του δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια.

Οι ερυθρόλευκοι κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να κυριαρχήσει η νομιμότητα, γι’ αυτό και έκαναν καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, διότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο για αθλητική διαφορά.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός προανήγγειλε πως θα προσφύγει και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας, καθώς με βάση τους κανονισμούς, ο Δικέφαλος του Βορρά και η ακριτική ομάδα δεν μπορούν να κάνουν προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια για τέτοιου είδους υπόθεση.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι μέσα σε ένα μήνα ΠΑΟΚ και Ξάνθη πρέπει να αποσύρουν την προσφυγή τους στο Διοικητικό Εφετείο, γιατί αλλιώς κινδυνεύουν με αποβολή από το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr