Εκδίκαση υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας : Παρακαλούν για αναβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθη
Ακόμη και με αστείες αιτιάσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθη προσπαθούν να αποφύγουν την εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας, γνωρίζοντας πως δεν μπορούν αλλιώς να γλιτώσουν
Ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη, που όταν «έσκασε» το σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας «φώναζαν» να γίνει αμέσως η εκδίκαση στην ΕΕΑ για να… λάμψει η αλήθεια.
Προφανώς αυτή η… αλήθεια που συνήθισαν να λένε τόσα χρόνια οι πρωτεργάτες της… εξυγίανσης.
Όταν βγήκε η απόφαση της ΕΕΑ, επιτέθηκαν στα μέλη της Επιτροπής, απείλησαν πως θα χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο, έκαναν τα πάντα για να μην προχωρήσει το θέμα.
Τώρα που είναι σε εξέλιξη η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας στον Αθλητικό Δικαστή, προσπαθούν ακόμη και με αστείες αιτιάσεις να προκαλέσουν την αναβολή της υπόθεσης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.