Στη τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Μίκαελ Ένινγκ θα συνεχίσει τις δοκιμές του σε οτι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο κυριακάτικο παιχνίδι, ενώ φαίνεται οτι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για δυο θέσεις.
Ο Κόρχουτ θα εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι την μια αγωνιστική της ποινής του και αναζητείται ο αντικαταστάτης του για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.
Μοναδικός αριστερός μπακ στο ρόστερ του Άρη είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο νεαρός Παναγιώτης Σενγκέργκης, ενώ υπάρχει και η λύση να παίξει κατ’ ανάγκη εκεί ο Ούγκο Σόουζα.
Ακόμα ο προπονητής του Άρη περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Γκάμα, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος δεν προλάβει να αγωνιστεί ,τότε τη θέση του στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής διεκδικούν οι Μανσίνι και Ντιγκινί.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Εκτός συνέχειας από το Australian Open έμεινε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη Μαρία Σάκκαρη. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (19:00 - MEGA News) την ισπανική Εστουδιάντες για τη φάση των «16» του Eurocup γυναικών, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.