Τρικυμία εν κρανίω για τον ΠΑΟΚ : Είναι ή δεν είναι νόμιμη η ΕΕΑ;
Ο ΠΑΟΚ άγεται και φέρεται, και εκτός από εκβιασμούς, που αλλάζουν νόμους, θέλει να πείσει ότι η συγκρότηση της ΕΕΑ δεν ήταν νόμιμη. Η ίδια επιτροπή που ήταν νόμιμη, πριν βγάλει την καταδικαστική απόφαση
Επειδή έχει χάσει το μέτρο και επειδή εμπιστεύεται το μέλλον του στα χέρια έγκριτων, σοβαρών και καταρτισμένων νομικών, όπως ο ευφραδής Μάκης Γκαγκάτσης, δεν ξέρει και τι στέλνει, πού το στέλνει ή, τέλος πάντων, αυτοί που αναλαμβάνουν να τα γράψουν, έχουν ανάλογο νομικό υπόβαθρο με τον αντιπρόεδρο.
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, ισχυρίζεται ότι θα προσφύγει στα… διαιτητικά δικαστήρια.
Όχι, δεν μπερδευτήκατε εσείς, στον ΠΑΟΚ έπαθαν μια μικρή σύγχυση.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.