Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ίμπιζα- Μπαρτσελόνα 1-2

Ίμπιζα- Μπαρτσελόνα 1-2

Η Μπαρτσελόνα πήγε για... διακοπές στην Ίμπιζα, έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά με γκολ του Γκριζμάν στο 95', νίκησε 2-1 και απέκλεισε την τοπική ομάδα (Γ΄κατηγορίας), περνώντας στους 16 του Copa Del Rey.

Η Μπαρτσελόνα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη νέα εποχή του Κίκε Σετιέν, δεν έπαιξε καλά, δυσκολεύτηκε, αλλά πέτυχε το στόχο της, που εν προκειμένω ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa Del Rey.

Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν 2-1 της Ίμπιζα με ισάριθμα τέρματα του Αντουάν Γκριζμάν (το δεύτερο στο 95′) και πέρασαν στους «16» του θεσμού.

Η Ίμπιζα δεν φοβήθηκε το… βαρύ όνομα της αντιπάλου της και άνοιξε το σκορ μόλις στο 9′ με σκόρερ τον Χάβι Πέρεθ, «σοκάροντας» την φιλοξενούμενη.

Οι νησιώτες πέτυχαν και δεύτερο τέρμα λίγο αργότερα, ενώ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, είχαν και δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να βάλουν και δεύτερο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κίκε Σετιέν έριξε στο γήπεδο ό, τι καλύτερο είχε στον πάγκο, με Τζόρντι Άλμπα, Αρτούρ και Αρτούρο Βιδάλ, αλλά η Ίμπιθα είχε κλειστεί καλά.

Τελικά ο Αντουάν Γκριεζμάν ισοφάρισε σε 1-1 στο 72ο λεπτό μετά από κάθετη του Ντε Γιονγκ και στο 95′ ολοκλήρωσε ο ίδιος την ανατροπή με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Με τον τρόπο αυτό οι «μπλαουγκράνα» γλίτωσαν τουλάχιστον την παράταση, αφού το ματς ήταν νοκ-άουτ.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024