Την αλήθεια και την αντικειμενική ματιά φαίνεται πως επιλέγει ο κόσμος για να ενημερωθεί για τα αθλητικά δρώμενα της χώρας.
Και το ίδιο έκανε και το βράδυ της Κυριακής, με μεγάλη νικήτρια στη… μάχη της τηλεόρασης την ΕΡΤ και την ιστορική «Αθλητική Κυριακή», που άφησε πολύ πίσω της το Open και την εκπομπή Total Football, εκεί όπου πολλές φορές ο… αμισθί Τάσος Κάκος κάνει το άσπρο… μαύρο όταν σχολιάζει διαιτητικές αποφάσεις (κυρίως σε αγώνες του ΠΑΟΚ), εκεί όπου έχει φιλοξενηθεί ο Αχιλλέας Μπέος βρίζοντας σε ζωντανή σύνδεση και εκεί όπου έχουν ακουστεί ατάκες ακόμα και για bullying σε διαιτητές από «δημοσιογράφους» και από κάθε… ειδών υπαλλήλους.
Πιο συγκεκριμένα, στο μέσο όρο η «Αθλητική Κυριακή» έφτασε στο 9,35% στο σύνολο κοινού έναντι 6,37% του Total Football.
Σε ό,τι αφορά τα σύνολα, η κρατική τηλεόραση έφτασε στο 14,92% έναντι 8,95% του Open.
Αναλυτικά:
ΜΕΣΟΙ ΟΡΟΙ
«Αθλητική Κυριακή» (21:45-25:00) Σύνολο κοινού: 9,35% Δυναμικό: 5,63%
Total Football Σύνολο κοινού: 6,37% Δυναμικό: 5,33%
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.