Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αποστολή για τον επαναληπτικό με την Καλαμάτα - Για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην προετοιμασία.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδας και μάλιστα, όπως είχε προαναγγείλει ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη επί της Λαμίας, αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.
Ο αρχηγός των Πειραιωτών συμπεριελήφθη για πρώτη φορά σε αποστολή μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην προετοιμασία και είναι πανέτοιμος να πατήσει και πάλι το χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή από τον Πέδρο Μαρτίνς, που περίμενε πως και πως την επιστροφή του «ερυθρόλευκου» άσου. Όπως και όλοι στο στρατόπεδο της πειραϊκής ομάδας, με την χαρμόσυνη είδηση της συμμετοχής του Φορτούνη στην αποστολή να σκορπάει ενθουσιασμό στους φιλάθλους του συλλόγου.
Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Μπενζιά, Μπρούνο, Αβράαμ και Ποντένσε. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, που τραυματίστηκε κόντρα στη Λαμία, έκανε θεραπεία, ενώ οι άλλοι τρεις ακολούθησαν έντονο ατομικό πρόγραμμα.
Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Μεσσηνία είχε λήξει με τον Ολυμπιακό νικητή με 2-0. Οι Ερυθρόλευκοι αύριο το βράδυ θέλει να σφραγίσει την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».
Ο Νεοκλής Αβδάλας συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα του Βιρτζίνια Τεκ, με τον Έλληνα φόργουορντ να καταγράφει 30 πόντους στην τελευταία του εμφάνιση.