Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος - Βόλος 0-2

Ατρόμητος – Βόλος 0-2

Ο Βόλος με σπρώξιμο έφτασε στο 0-2 και μια ανάσα από την ανατροπή, στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Τσαμούρης την είδε... αλλιώς δίνοντας τελικά την πρόκριση στον Ατρόμητο.

Ένα ματς που πριν από τη σέντρα φάνταζε τυπική διαδικασία μετά το 3-0 του Ατρόμητου στο Πανθεσσαλικό έγινε ροντέο με τη συμβολή του Αλέξανδρου Τσαμούρη ο οποίος τα έκανε μαντάρα με τις αποφάσεις του.

Ο διαιτητής που έγινε ευρέως γνωστός βέβαια όταν δεν είδε τη μανσέτα του Βιεϊρίνια στη Λαμία την περσινή σεζόν, στο πρώτο ημίχρονο πήγε να δώσει μόνος του την πρόκριση στους φιλοξενούμενους και στο δεύτερο κράτησε τον Ατρόμητο ζωντανό με τις αποφάσεις του.

Ο Βόλος πολύ γρήγορα προηγήθηκε με 2-0 στο ματς χάρη σε δύο πέναλτι (13′, 21′) με τον Γκουαροτσένα να εκτελεί και τα δύο εύστοχα.

Στο δεύτερο ωστόσο ο παίκτης του Βόλου γλίστρησε την ώρα που σούταρε και βρήκε την μπάλα με τα δύο πόδια, πρώτα με το δεξί και μετά με το αριστερό του πόδι. Το γκολ φυσικά δεν έπρεπε να μετρήσει αλλά… μέτρησε.

Στη φάση του δεύτερου πέναλτι αποβλήθηκε ο Καχίλα αφήνοντας τον Ατρόμητο με δέκα παίκτες.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε με τον Τσαμούρη προφανώς να έχει πληροφορηθεί για την γκάφα που έκανε και έτσι είπε να αλλάξει τροπάρι. Στο 70′ Μπαλογιάννης είδε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον Ενσικουλού όπου έχει βρει ξεκάθαρα την μπάλα και καθόλου τον παίκτη.

Στο 82′ ο Βόλος έμεινε και με εννιά παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Γκουαροτσένα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ταλόχα και κάπου εκεί τελείωσε και η υπόθεση πρόκριση.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024