Τα συντρίμμια ενός ελικοπτέρου όπου επέβαιναν 7 άνθρωποι εντοπίστηκε χθες στη νήσο Καουάι της Χαβάης, μία μέρα μετά την εξαφάνισή του, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το ελικόπτερο που διαχειριζόταν το τουριστικό πρακτορείο Safari, είχε καθυστερήσει να επιστρέψει την Πέμπτη από μια περιήγηση στην ακτή Να Πάλι. Η ακτή είναι μεταξύ των πλέον δημοφιλών προορισμών στο Καουάι, με τους τουρίστες να την επισκέπτονται με εναέρια και πλωτά μέσα.
Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου βρέθηκαν στην περιοχή του εθνικού δρυμού Κόκε, κοντά στο Φαράγγι Γουάιμεα, στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού, ανέφερε το αστυνομικό τμήμα της Καουάι με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook.
Δεν κατέστη άμεσα σαφές αν ο πιλότος, ή κάποιοι από τους 6 επιβάτες, που ανάμεσά τους ήταν 2 παιδιά, επέζησαν από τη συντριβή.
“Επιπρόσθετη βοήθεια βρίσκεται καθ’οδόν και οι έρευνες για επιζώντες συνεχίζονται”, τόνισε η αστυνομία.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.