Η κατάκτηση του κυπέλλου και η κατάληψη της όσο το δυνατόν ψηλότερης θέσης στο πρωτάθλημα είναι οι στόχοι του Άρη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Οι κίτρινοι θα μπορούσαν να είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως σε κάποια παιχνίδια αδίκησαν τους εαυτούς τους, ενώ σε αλλά λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις τους στέρησαν τη νίκη.
Ακόμα και έτσι, όμως, λίγο πριν μπει στη τελική ευθεία για τη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ο Άρης βρίσκεται εντός και των δύο στόχων του.
Για να αυξήσει, μάλιστα, τις πιθανότητες να τους πετύχει θα πρέπει να ενισχυθεί και να διορθώσει τα λάθη που έγιναν στον μεταγραφικό σχεδιασμό τη προηγούμενη μεταγραφική περίοδο.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»
Αποκαλύψεις για όλα τα «καυτά» θέματα της Παρτιζάν έκανε ο πρόεδρός της σε συνέντευξή, εκφράζοντας την άποψή του για μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Νιλικίνα.