Τι κι αν έστησαν ξανά και δεύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Εξάρχεια, ούτε και αυτό κατάφερε να μείνει στη θέση του πάνω από 24 ώρες.
Συγκεκριμένα, το δεύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο που ξαναστήθηκε σήμερα το πρωί από συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, καθώς το πρώτο είχε καεί, παραδόθηκε στις φλόγες το βράδυ της Παρασκευής.
Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες από την στιγμή που ομάδα αγνώστων βάζει φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Εξάρχεια.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας