Στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος της Πέμπτης με αντίπαλο τον Βόλο (19/12, 5.15 μ.μ.) επικεντρώνονται πλέον στον Άρη.
Οι ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετοχή στον χτεσινό (14/12) αγώνα με τον ΟΦΗ ακολούθησαν σήμερα το μεσημέρι πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Από το προσεχές ματς θα απουσιάσει ο Χαβιέ Ματίγια, που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Καλά είναι τα νέα για τον Μίχαϊ Κόρχουτ, που υπέστη διάταση αριστερού γαστροκνημίου μυός και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, καθώς έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές.
Οι κίτρινοι ανανέωσαν το ραντεβού τους στο προπονητικό κέντρο για αύριο το πρωί.
Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης με το Βόλο Ν.Π.Σ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (19/12, 17:15), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η. ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.
Ο Μιχάι Κόρχουτ (διάταση αριστερού γαστροκνημίου μυός), που άρχισε να ανεβάζει ρυθμό, ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα.
Να σημειωθεί ότι στον αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του ο Χαβιέ Ματίγια (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες).
Αύριο, Δευτέρα, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο “Δασυγένειο”».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.