Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, το διαζύγιο και την πρώην σύζυγό του καθώς και τα μαθήματα αστρολογίας που παρακολουθεί.

Η πρώην σύζυγος του

«Η Μαρία είναι αστυνομικός και είχα πάει σε ένα αστυνομικό τμήμα για να ρωτήσω για κάτι διαβατήρια κι έτσι την γνώρισα. Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Μετά από έξι χρόνια μαζί, πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε, μείναμε τρία χρόνια παντρεμένοι και αργότερα ήρθε ο κορεσμός στη σχέση μας» είπε ο  Παύλος Χαϊκάλης.

View this post on Instagram

ΙΣΟΓΕΙΟ Β – Η οικογένεια Παπαδάκη Παύλος Χαϊκάλης (Ευριπίδης) Έντιμος και ισορροπημένος τύπος, η μόνη του ίσως υπερβολή είναι που θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική. Προς το παρόν εργάζεται ως σύμβουλος στον Τομέα Νεότητας του Δήμου. Είναι υπεύθυνος, καλοδιάθετος και υπομονετικός άνθρωπος συνήθως, εκτός αν του πατήσουν άγρια τον κάλο! Ειδικά αν αμφισβητήσουν την τιμιότητά του. Το μότο του είναι το "υπεύθυνος", "υπευθυνότητα". #thagineitispolikatoikias #skaitvgr #pavloschaikalis

A post shared by Skai TV® (@thagineitispolikatoikiaskaitv) on

Η δημόσια συγγνώμη του

«Έχω κάνει τεράστια λάθη στην προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος όταν λείπει η γυναίκα των ονείρων μου. Η Μαρία είναι μια γυναίκα που μου άλλαξε τη ζωή. Αυτή η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι. Η Μαρία, μου άλλαξε ριζικά τη ζωή. Χωρίσαμε και το φταίξιμο πήραν δικό μου. Μου έδινε φως στη ζωή μου κι εγώ σκοτάδια. Η Μαρία έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη που μόνο αυτή μάλλον θα ξαναπαντρευόμουν. Όλοι οι άντρες προσπαθούν να αλλάξουν τη γυναίκα τους, εγώ προσπάθησα να αλλάξω τον εαυτό μου για χάρη αυτής της γυναίκας. Γιατί πραγματικά δεν της αξίζει το ενενήντα εννιά τοις εκατό αλλά της αξίζει το εκατό τοις εκατό. Εκεί, λοιπόν έχασα την μπάλα και τον εαυτό μου. Ουσιαστικά προσπαθώντας να αλλάξω έκανα πολλά λάθη και ήρθε ο χωρισμός.  Έχω πει ότι ένας τέταρτος γάμος ή θα γίνει θρησκευτικά πάλι με την ίδια γυναίκα ή θα βρεθεί κάτι το οποίο θα ξεπεράσει πάρα πολύ τη Μαρία. Αν αυτή είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση, θα είμαι κι εγώ χαρούμενος. Η αλλαγή μου ως άνθρωπος είναι νίκη της Μαρίας. Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Αυτός ο άνθρωπος έχει ένα πακέτο που δεν το βρίσκεις εύκολα. Η Μαρία είναι χρυσό μετάλλιο. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τον άνθρωπό μας. Όταν φύγει μια γυναίκα από μια σχέση, φταίει πάντα ο άντρας»αποκάλυψε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Η απώλεια βάρους

«Μετά το διαζύγιο είπα ότι πρέπει να αλλάξω και στο θέμα των κιλών. Το πάχος ήταν για μένα ένας καταλύτης. Η διαδικασία για να αδυνατίσω ήταν ψυχολογικό και έπρεπε να το κάνω. Δεν ήμουν άνθρωπος που πρόσεχε πολύ τον εαυτό του και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να χάσω τα κιλά. Πολλοί είπαν ότι έχασα τα κιλά λόγω στεναχώριας. Δεν ήταν αυτός ο λόγος. Ήμουν πολύ χαρούμενος με την έννοια ότι κάνω κάτι δημιουργικό σε σχέση με αυτή τη γυναίκα γιατί ήξερα ότι θα το χαρεί η Μαρία κι όπως το χαίρεται. Όλη αυτή η μεταμόρφωση και η αλλαγή προς το καλύτερο είναι ένα δημιούργημα δικό της. Τη Μαρία δεν μπορώ να τη δω ως μια πρώην σχέση, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Η αστρολογία

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε και για την αστρολογία: «Ασχολούμαι 20 χρόνια με την αστρολογία, τώρα τη σπουδάζω κιόλας γιατί υπάρχει για πρώτη φορά σχολή στην Ελλάδα, οπότε κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα», είπε αρχικά συνεχίζοντας: «Η αστρολογία είναι μία εσωτερική αναζήτηση, ψυχολογία, το να κατανοήσεις το σχέδιο του θεού πάνω στον άνθρωπο. Σε βοηθά να καταλάβεις γιατί έχεις έρθει στη γη».

Γράψτε το σχόλιο σας