Οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι εξαφάνισαν τα «μαγικά χαρτάκια», έχοντας σχηματίσει μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να εξασφαλίσουν θέση στο μεγάλο ματς της Κυριακής
Ο Ολυμπιακός, όπως αναμενόταν, ανακοίνωσε sold-out για το μεγάλο ματς της 12ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.
Οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι εξαφάνισαν τα «μαγικά χαρτάκια», έχοντας σχηματίσει μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να εξασφαλίσουν θέση στο μεγάλο ματς της Κυριακής.
Ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο στο «Γ.Καραϊσκάκης», μετράει 6 στις 6 νίκες και στόχος είναι μια ακόμη μεγάλη «παράσταση» μπροστά στο κοινό του, που θα τον φέρει στο +3 από τον ΠΑΟΚ.
Η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, με όλους στην ομάδα να είναι προσηλωμένοι στο μεγάλο τους στόχο…το πρωτάθλημα.
Μεγαλύτερος σύμμαχος σε αυτό θα είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού, η δύναμή του, με την «καυτή» ατμόσφαιρα να σπρώχνει τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς σε άλλη μία επιτυχία.
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Γκασπερίνι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Τσιμίκα και είναι πιθανό ο Έλληνας μπακ να γυρίσει στη Λίβερπουλ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στη Ρόμα