Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τους πράσινους κοινή συναινέσει και ανακοινώθηκε και επίσημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Φάνη Τζανδάρη. Ο 26χρονος μέσος ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2017 και κατέγραψε 29 συμμετοχές με το Τριφύλλι.
Στο διάστημα της παρουσίας του διακρίθηκε για τον άψογο επαγγελματισμό του και το σπάνιο ήθος του. Ευχόμαστε στον Φάνη ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του και τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον Παναθηναϊκό.»
Αποκαλύψεις για όλα τα «καυτά» θέματα της Παρτιζάν έκανε ο πρόεδρός της σε συνέντευξή, εκφράζοντας την άποψή του για μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Νιλικίνα.
Η Φενέρμπαχτσε ξέσπασε στο 3ο δεκάλεπτο, έφτασε τη διαφορά ακόμη και στους 28π. (81-53) για να επικρατήσει τελικά της Μπασκόνια στην Κωνσταντινούπολη με 84-71, φτάνοντας τις 16 νίκες σε 24 ματς, με αγώνα λιγότερο.
LIVE: Ίντερ – Πίζα. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ίντερ – Πίζα για την 22η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.