Με γκολ του Λο Σέλσο στο 34’ η Τότεναμ άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Οι Βρετανοί βγήκαν ταχύτατα στην επίθεση, οι προσπάθειες την Σον και Κέιν σταμάτησαν στα δοκάρια της εστίας της σέρβικης ομάδας, όμως, ο Λο Σέλσο πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-1.
Με αυτόν τον τρόπο άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι, σε ένα ματς που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τους Πειραιώτες και την Μπάγερν.
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».
Ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν ενδιαφέρεται να αποκτήσει την Μπαρτσελόνα και είναι έτοιμος να αλλάξει τον χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου – Τα «τρελά» χρήματα που μπορεί να δώσει.
Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε στους δημοσιογράφους λίγο πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Φενερμπαχτσέ (16/12, 19:45) και υπογράμμισε ότι οι Πράσινοι ανυπομονούν για το παιχνίδι.
Μετά τις σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν στην Ινδία με τα επεισόδια που ξέσπασαν για την εμφάνιση του Μέσι που κράτησε λίγα λεπτά, ο διοργανωτής της περιοδείας του θρυλικού ποδοσφαιριστή προφυλακίστηκε.