Κανένα παιχνίδι δεν μοιάζει με το προηγούμενο, όμως το Ρέθυμνο θα έχει άλλη μια ευκαιρία να συναντήσει την ΑΕΚ, την οποία πρόσφατα νίκησε για το πρωτάθλημα.
Η ομάδα της Κρήτης επιβλήθηκε του Κολοσσού με 75-65 και θα βρει στον δρόμο της την «Ένωση».
Η παρέα του Ζιάγκου έδειξε πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στο συγκρότημα του Λυκογιάννη, το οποίο από την αρχή βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ.
Από τη μια ο Φράνκαπ έκανε σπουδαία εμφάνιση, ενώ από την άλλη ο Τζάκσον ήταν το… βαρύ πυροβολικό, με τον Τουτζιαράκη να δίνει κι αυτός αρκετές λύσεις.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του