Βενγκέρ: «Σε αγωνιστική κρίση η Μπαρτσελόνα»
Σκληρή κριτική για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η Μπαρτσελόνα άσκησε ο Αλσατός, μετά την εντός έδρας ισοπαλία των «μπλαουγκράνα» με τη Σλάβια Πράγας.
Η Μπαρτσελόνα σκόνταψε στο «Καμπ Νου» απέναντι στη Σλάβια Πράγας, καθώς οι Τσέχοι κατάφεραν να αποσπάσουν τη λευκή ισοπαλία (0-0) και να δραπετεύσουν με το βαθμό από τη Βαρκελώνη.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αρσέν Βενγκέρ που σχολίαζε τηλεοπτικά τον αγώνα, άσκησε σκληρή κριτική στους «μπλαουγκράνα», τονίζοντας πως παρά το γεγονός πως βρίσκονται στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος συνεχίζουν να προβληματίζουν με την αγωνιστική τους εικόνα.
Μάλιστα, έκανε σαφές πως η Μπαρτσελόνα παίζει σαν να βρίσκεται σε κρίση, ενώ στάθηκε στις παθογένειες που παρουσιάζει στο παιχνίδι του ο σύλλογος της Βαρκελώνης.
«Είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα και το Champions League, αλλά παίζουν σαν να βρίσκονται σε κρίση. Το παιχνίδι τους είναι πολύ αργό, χωρίς δυναμισμό και στα τελευταία 30 μέτρα του γηπέδου βασίζονται πολύ στην ατομική ποιότητα των παικτών.
Κάθε φορά που χάνουν την μπάλα δημιουργούνται επικίνδυνες καταστάσεις γιατί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την ταχύτητα των αντιπάλων. Είδαμε ότι στο 80ο λεπτό οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είχαν τρέξει 97 χιλιόμετρα και της Σλάβια 109.
Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη διαφορά σε 80 λεπτά αγώνα. Αυτό δείχνει πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει ενέργεια και ταχύτητα που απαιτείται» ήταν τα λόγια του.
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Δύο μεγαθήρια «βλέπουν» τον Έμερι, αλλά η Άστον Βίλα δεν ανησυχεί
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3-0: Επιβλητική η «Ένωση», ακόμη πιο κοντά στον τίτλο (vid)
- «Φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι ο Σιμεόνε»
- Ολυμπιακός – Προμηθέας 72-65: Πρωταθλητές Εφήβων οι «ερυθρόλευκοι»!
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προβάδισμα για την «Ένωση» (1-0) από αυτογκόλ (vid)
- Πανιώνιος – ΑΕΚ 57-71: Και πάλι 3η η «Ένωση», σε δύσκολη θέση για την παραμονή του ο Πανιώνιος (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/neom-SUIMrEKVOXc-unsplash-315x220.jpg)






























![Φαράγγι του Βίκου: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας από μονοπάτι [video]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/hans-jurgen-mager-YzHeLq_kvH4-unsplash-1-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442