ΛεΜπρον : Έχω βρει τον εαυτό μου, λατρεύω όταν με προκαλούν
Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έκανε ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Σπερς και τόνισε ότι αυτό οφείλεται στο ότι παίζει χωρίς τραυματισμούς και έχει βρει τον καλό του εαυτό
Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έκανε ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Σπερς και τόνισε ότι αυτό οφείλεται στο ότι παίζει χωρίς τραυματισμούς και έχει βρει τον καλό του εαυτό.
Ακόμα ο Βασιλιάς μίλησε για τη δουλειά που έκανε το καλοκαίρι, ενώ μίλησε και για την πρόκληση με τον Άντονι Ντέιβις και τον κόουτς Βόγκελ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Παίζω χωρίς τραυματισμούς. Δεν είμαι τραυματίας. Έχω επιστρέψει σε καλή κατάσταση. Η ταχύτητα μου έχει επιστρέψει, η δύναμη μου το ίδιο. Παίζοντας με τραυματισμό πέρυσι, ακόμα και όταν επέστρεψα, είχα πρόβλημα, ήταν δύσκολο να κινούμαι όπως το κάνω τώρα, κυρίως αμυντικά. Εγώ απλά παίρνω την πρόκληση. Λατρεύω να με προκαλούν. Ο κόουτς Βόγκελ με προκάλεσε, ο AD με προκάλεσε, εγώ ο ίδιος προκαλώ τον εαυτό μου».
Και συνέχισε ο «Βασιλιάς»: «Έκανα πολλή δουλειά στην διακοπή να βρω όλα εκείνα τα στοιχεία που είχα χάσει, την ισορροπία μου, την ταχύτητα μου, τον χρόνο αντίδρασης μου. Το μυαλό μου πάντα εκεί ήταν. Αυτό μετράει».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ταϊρίκ Τζόουνς κατάφερε να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα με τη Μακάμπι, προφέροντας παράλληλα και θέμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.