Τουλάχιστον άλλοι 12 άνθρωποι αγνοούνται, αφού όγκοι λάσπης καταπλάκωσαν περίπου δέκα σπίτια στην πόλη Μπαφουσάμ, στο δυτικό τμήμα της χώρας, σε απόσταση 200 χλμ βόρεια του κυριότερου λιμανιού του Καμερούν, της Ντουάλα.
Μια κατολίσθηση που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές στο δυτικό Καμερούν σκότωσε τουλάχιστον 37 ανθρώπους κατά τη διάρκεια της νύχτας, μετέδωσαν σήμερα κρατικά ΜΜΕ, την ώρα που οι ομάδες διάσωσης «χτενίζουν» τα συντρίμμια των κατεστραμμένων σπιτιών αναζητώντας επιζώντες.
Τουλάχιστον 12 άνθρωποι αγνοούνται, αφού όγκοι λάσπης καταπλάκωσαν περίπου δέκα σπίτια στην πόλη Μπαφουσάμ, στο δυτικό τμήμα της χώρας, σε απόσταση 200 χλμ βόρεια του κυριότερου λιμανιού του Καμερούν, της Ντουάλα.
«Γύρω στις 10 το βράδυ, άκουσα έναν θόρυβο» περιέγραψε ο Άλμπερτ Κένγκε, ο οποίος επέζησε της κατολίσθησης. «Είδα ένα μεγάλο σύννεφο σκόνης και όταν διασκορπίστηκε, κατάλαβα ότι η πλαγιά του βουνού είχε καταρρεύσει».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας