Ο Ούφε Μπεκ ήρθε στον Παναθηναϊκό με τη φήμη του επιρρεπή σε τραυματισμούς και την επιβεβαιώνει στο ακέραιο. Ο Δανός μέσος του τριφυλλιού τραυματίστηκε και πάλι στη σημερινή προπόνηση, στην οποία υπέστη διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.
Ο Μπεκ θα κάνει εξετάσεις για να φανεί πόσο βαρύ είναι το διάστρεμμα, αλλά δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Αυτός είναι ο τέταρτος τραυματισμός του Δανού σε δύο μήνες, με τον Μπεκ να μετράει μόλις 25 λεπτά συμμετοχής με τα πράσινα και να βρίσκεται το περισσότερο διάστημα στο… αναρρωτήριο.
Τα ευχάριστα για τον Δώνη είναι πως ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και υπολογίζεται για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες.
Έτοιμος να ενσωματωθεί στο γκρουπ είναι και ο Ζοάο Νούνες, ο οποίος σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ασκήσεις στο γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μακέντα, ενώ θεραπεία έκανε ο Οικονόμου. Ο Γιοάν Μολό απουσίαζε με άδεια για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Τζανδάρης θα απουσιάσει το προσεχές δεκαήμερο λόγω υποχρεώσεων της εθνικής Ενόπλων.
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.