Με συμπληρωμένο σχεδόν το 1/4 του πρωταθλήματος, υπάρχει ένα ικανοποιητικό δείγμα γραφής για το τι έχουμε δει έως τώρα και τι περιμένουμε να δούμε από τις μεταγραφές των ομάδων.
Στον Παναθηναϊκό η πρώτη αξιολόγηση δε βγάζει θετικό πρόσημο, αφού οι πράσινοι έχουν πάρει λίγα πράγματα από τους νεοφερμένους.
Οι πράσινες μεταγραφές από πρώτο… έλεγχο.
Μπαρτ Σένκεφελντ
Με 288 λεπτά συμμετοχής έως τώρα και βασικός στα τρία τελευταία παιχνίδια, ο Ολλανδός στόπερ δείχνει ικανός να προσφέρει στον Δώνη κάτι που του έλειπε. Τη σιγουριά στα μετόπισθεν. Αποτελεί προσωπική επιλογή του Έλληνα προπονητή, έχει δείξει θετικό δείγμα γραφής έως τώρα και «κουμπώνει» με τον Πούγγουρα.
Μετά την ολοκλήρωση του Final Four της Ευρωλίγκας, το ενδιαφέρον στο μπάσκετ στρέφεται στο πρωτάθλημα όπου ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τις ημέρες και τις ώρες των τελικών της GBL.
Στο «Σισμανόγλειο» νοσηλεύεται ο Σπύρος Μαραγκός, ο οποίος συνεχίζει τη μάχη κόντρα στη νόσο ALS (ή αλλιώς νόσος του κινητικού νευρώνα), όπου θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για ενάμιση μήνα.
Όπως εξήγησε ο διοικητής το Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Σπύρος Δερδεμεζής, η κατάσταση του Μάριου Οικονόμο παραμένει κρίσιμη και πως οι γιατροί αναμένουν την ανταπόκριση του οργανισμού του, εκφράζοντας την ελπίδα.