Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Ομόνοια: «Ματιές» σε πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ

Ομόνοια: «Ματιές» σε πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ

Η κυπριακή ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι ο Παναγιώτης Γλύκος.

Χωρίς ομάδα παραμένει ο Παναγιώτης Γλύκος, μετά την αποχώρησή του από το ρόστερ του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 33χρονος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο του Βορρά, μετά από μία επταετία στα ασπρόμαυρα και από τότε ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το καλοκαίρι οι προτάσεις που είχε στα χέρια του δεν τον ικανοποίησαν και συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος. Τις τελευταίες ώρες, πάντως, οι Κύπριοι αναφέρουν ότι η Ομόνοια ψάχνει για τερματοφύλακα, με τον Γλύκο να είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν.

Η κυπριακή ομάδα έχασε δύο γκολκίπερ με σοβαρούς τραυματισμούς και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, με τη λίστα των ελεύθερων να περιλαμβάνει και το όνομα του Παναγιώτη Γλύκου. Ο έμπειρος άσος βρίσκεται στο μυαλό του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νεόφυτου Λάρκου και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο