Ο Παναθηναϊκός κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει το κλίμα και να κρατήσει τον Χατζηγιοβάνη, ενώ ο ατζέντης του έστειλε επιστολή στην ΠΑΕ για τον πελάτη του!
Το μέλλον του Τάσου Χατζηγιοβάνη δείχνει να είναι εκτός Παναθηναϊκού. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Έως ότου (και εάν) προκύψει αυτό το «απρόοπτο» που θα αλλάξει, θα ανατρέψει τελείως το κλίμα, ο 21χρονος εξτρέμ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Πράσινων.
Και θα συνεχίσει να υπολογίζεται κανονικά από τον Γιώργο Δώνη. Και να παίρνει συμμετοχές.
Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε δηλώσει τα αντίθετα πριν από λίγες ημέρες, όταν και είχε μιλήσει δημόσια για την άρνηση του παίκτη να ανανεώσει με τους Πράσινους.
Μεγάλο ραντεβού έχει το βράδυ της Τετάρτης ο Μαουρίτσιο Μαριάνι καθώς θα σφυρίξει τον τελικό του Conference League Κρίσταλ Πάλλας-Ράγιο Βαγεκάνο στη Λειψία. Συνεργάζεται και με ψυχολόγο
H ΑΕΚ νίκησε τον Άρη 102-99 στη SUNEL Arena στον 3ο προημιτελικό των Play Off της GBL, έκανε το 2-1 στις νίκες και πήρε το «εισιτήριο» για τους «4», όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα.