Ο Αβραάμ και ο Τοροσίδης, ξέρουν να «κλειδώνουν» ανατροπές!
Ο Αβραάμ και ο Τοροσίδης έδειξαν με την απόδοσή τους πως δεν βρίσκονται στην ομάδα τους μόνο για να φτιάχνουν το κλίμα στα αποδυτήρια. Μπορούν να βγαίνουν μπροστά και αγωνιστικά.
Όταν παίρνεις παιχνίδι που θεωρείται ντέρμπι και μάλιστα με ανατροπή τότε πηγαίνεις ευτυχισμένος στο κρεβάτι σου. Όταν μάλιστα το καταφέρνεις ενώ έχεις χάσεις νωρίς στη διάρκειά σου δυο κομβικούς παίκτες όπως ο Τσιμίκας και ο Ποντένσε τότε κοιμάσαι σαν πουλάκι.
Σε όλα αυτά προσθέστε την δήλωση-παραδοχή του Πέδρο Μαρτίνς ότι ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στη καλή του φάση. Αν βρισκόταν προφανώς το παιχνίδι που έπιασε για περίπου είκοσι λεπτά στο πρώτο ημίχρονο θα το έπιανε για πολύ μεγαλύτερο διάστημα και το σκορ θα έπαιρνε διαστάσεις.
Δεν υπάρχει καμία διάθεση υποτίμησης της προσπάθειας αλλά και της θέλησης που έδειξαν οι παίκτες του Αρη να πάρουν το ντέρμπι και να πανηγυρίσουν με τους χιλιάδες οπαδούς τους.
Φαινόταν όμως ότι είναι αντικειμενικά δύσκολο σε ένα ματς με ανεβοκατεβάσματα της μπάλας να σταθούν και να ανταπεξέλθουν.
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- «Καρφιά» από Ντε Λαουρέντις στον Σπαλέτι: «To πραγματικό Σκουντέτο ήταν το περσινό, όχι αυτό του 2023»
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442