Δώδεκα ΚΑΕ πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Basket League για τη σεζόν 2019-20, όπως ανακοίνωσε η Ε.Ε.Α. Οι μοναδικές που δεν πήραν είναι η ΑΕΚ και η Λάρισα.
Οι ΚΑΕ ΑΕΚ και Λάρισα είναι οι μοναδικές που δεν πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής για την Basket League της σεζόν 2019-20, με τις υπόλοιπες 12 ομάδες να παίρνουν κανονικά.
Οι σύλλογοι που είχαν πάρει πριν λίγο καιρό το πιστοποιητικό ήταν ο ΠΑΟΚ, το Ρέθυμνο, ο Πανιώνιος και το Περιστέρι. Οι άλλες οκτώ ΠΑΕ που έλαβαν άδεια είναι οι Άρης, Ηρακλής, Χολαργός, Παναθηναϊκός, Κύμη, Προμηθέας, Ήφαιστος Λήμνου και Ιωνικός Νικαίας.
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ε.Ε.Α.:
«Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΚΑΕ:
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.