Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Βόζντοβατς και άφησε πίσω του την ήττα από την Παρτιζάν, φτάνοντας έτσι τις 7 νίκες σε 8 παιχνίδια για το πρωτάθλημα
Ο Ερυθρός Αστέρας άφησε πίσω του την ήττα από την Παρτιζάν και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εύκολα εκτός έδρας της Βόζντοβατς με 3-1.
Ο προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, καθώς προηγήθηκε με 2-0 στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου χάρη στα γκολ των Ντέγκενεκ στο 11′ και Μπεν στο 26′.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 31′ με τον Μάσοβιτς, ωστόσο το τέρμα του Βουκάνοβιτς στο 69′ έδιωξε τον όποιον κίνδυνο για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, η οποία έφτασε τις 7 νίκες, έπειτα από 8 αγωνιστικές στο σερβικό πρωτάθλημα.
Επόμενο ματς για τον Ερυθρό Αστέρα πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, αυτό με την Μάτσβα το ερχόμενο Σάββατο (28/9).
Ο Ερυθρός Αστέρας αγωνίστηκε με τους: Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Ντέγκενεκ, Πάνκοφ, Γκάγιτς, Κάνιας, Πέτροβιυς, Μπεν, Μάριν (78’ Ίβανιτς), Βουκάνοβιτς (68’ Σίμιτς), Τομανέ (86’ Κρστόβιτς).
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.
Γήπεδο που «κόβει την ανάσα», χωρητικότητας 135.000 θέσεων, κατασκευάζεται στο Βιετνάμ, σε ένα έργο που θεωρείται δεδομένο ότι θα αλλάηει τον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.