Μεγάλη ταλαιπωρία αντιμετωπίζουν δεκάδες επιβαίνοντες στο οχηματαγωγό πλοίο «Διονύσιος Σολωμός», καθώς ακινητοποιήθηκε αρχικά ανοιχτά της Κύθνου, λόγω μηχανικής βλάβης και τώρα επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά.
Το επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο εκτελεί το δρομολόγιο Κύθνος, Σέριφος, Σίφνος, Μήλος, Φολέγανδρος, Σίκινος, Ίος και Θήρα.
Το πλοίο αναχώρησε στις 7 το πρωί, σήμερα Σάββατο (21/09/2019), από το λιμάνι του Πειραιά και περίπου δέκα λεπτά πριν φτάσει στο λιμάνι της Κύθνου, παρουσίασε βλάβη συγκεκριμένα στο σύστημα ψύξης και κρίθηκε απαραίτητη από το πλήρωμα η επιστροφή του στο λιμάνι του Πειραιά.
Ο εκτιμώμενος κατάπλους έχει οριστεί για τις δύο το μεσημέρι.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας