Νέο σοκ για Γιάκομπ Γιόχανσον – Υπέστη ξανά ρήξη χιαστού
Απίστευτη ατυχία για τον Γιάκομπ Γιόχανσον, καθώς έπαθε ξανά ρήξη χιαστού συνδέσμου. Ο Σουηδός τραυματίστηκε στην προπόνηση της Ρεν και θα παλέψει για ακόμα μία φορά με τον κακό δαίμονα κάθε ποδοσφαιριστή
Η ατυχία δεν σταμάτησε να επισκέπτεται τον Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έπαθε ξανά ρήξη χιαστού συνδέσμου, όπως στο τελευταίο εξάμηνο της θητείας του στην «Ένωση».
Αυτή τη φορά ο τραυματισμός ήλθε κατά την διάρκεια προπόνησης της ομάδας που αγωνίζεται, της Ρεν. Οι εξετάσεις του Σουηδού έδειξαν ρήξη χιαστού και οι Γάλλοι το ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα.
Ο Γιόχανσον παθαίνει για τρίτη φορά τον… εφιάλτη κάθε ποδοσφαιριστή με την τελευταία φορά να τον γυρνά στο 2017.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Την επιστροφή του στις νίκες και την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας θα ψάξει το βράδυ της Πέμπτης (11/12, 21:30) ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο.
Το πρόβλημα της διαιτησίας δεν είναι τα βίντεο του Λανουά αλλά τα λάθη που γίνονται υπέρ συγκεκριμένων ομάδων, λάθη που έχουν αλλοιώσει και τη βαθμολογία