Ο Ερνάν Κρέσπο είναι μια από τις βασικές επιλογές των ανθρώπων του Άρη για τον πάγκο της ομάδας. Ο 44χρονος Αργεντινός τεχνικός είναι ψηλά στη λίστα των διοικούντων του ποδοσφαιρικού τμήματος, που έχουν ξεκινήσει επαφές μαζί του.
Ο Κρέσπο είναι μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς που έχουν περάσει από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, με θητεία – μεταξύ άλλων – στην Πάρμα, στην Ίντερ, στην Τσέλσι και στη Μίλαν.
Σε ό,τι αφορά την προπονητική του καριέρα, την περίοδο 2015-16 ανέλαβε την ιταλική Μόντενα, ενώ από τον Ιανουάριο ως τις αρχές του μήνα ήταν προπονητής στην αργεντίνικη Μπάνφιλντ.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.