Παναθηναϊκός: Με Μπουζούκη βασικό στο Κλεάνθης Βικελίδης
Στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Άρη αναμένεται να είναι ο Γιάννης Μπουζούκης, επιστρέφοντας στην 11αδα μετά το φιλικό με τη Φένλο το καλοκαίρι.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη στο πρώτο ντέρμπι της νέας σεζόν για τη Super League και ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Γιάννη Μπουζούκη.
Ο μέσος του τριφυλλιού τραυματίστηκε στο φιλικό του καλοκαιριού με τη Φένλο και δεν ξεκινούσε στο βασικό σχήμα στα δύο πρώτα ματς της Super League, αλλά περνούσε ως αλλαγή.
Το μόνο σίγουρο φαίνεται ότι είναι πως ο Μπουζούκης θα ξεκινήσει στο παιχνίδι και θα πάρει θέση στο ένα άκρο της επίθεσης. Πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Χταζηγιοβάνη, αλλιώς θα μείνει εκτός ο Κολοβός από την 11αδα κόντρα στους κίτρινους.
Παράλληλα ο Δώνης σκέφτεται να αλλάξει το 4-3-3 το οποίο δουλεύει από το καλοκαίρι και την αρχή της προετοιμασίας στο 4-2-3-1 για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ όσον αφορά τις αλλαγές, ο Νούνες θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Κουρμπέλη με τον Κολοβέτσιο να είναι στο πλευρό του Πούγγουρα.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί