Η Ελβετία και η Ρουμανία επικράτησαν των «αδύναμων» Γιβραλτάρ και Μάλτας, ενώ η Δανία έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με την Γεωργία εκτός έδρας, για την έκτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.
Στον τέταρτο όμιλο, η Ελβετία μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ιρλανδία (1-1), επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 του Γιβραλτάρ. Ο Ζακαρία άνοιξε το σκορ στο 37′, ο Μεχμέτι στο 43′ πέτυχε το 2-0, ενώ στις καθυστερήσεις η ομάδα του Πέτκοβιτς πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ροντρίγκες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γκαβράνοβιτς στο 87′. Με τη νίκη αυτή η Ελβετία μείωσε στον πόντο από την δεύτερη Ελβετία, έχοντας και ματς λιγότερο.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Δανία έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη και να ξεπεράσει την Ιρλανδία στην βαθμολογία, αφού έμεινε στο 0-0 με την Γεωργία στην Τιφλίδα. Οι Σκανδιναβοί παρουσιάστηκαν μέτριοι, χωρίς ένταση, χάνοντας τη σημαντικότερη ευκαιρία τους στο 82΄, με το δοκάρι του Γκίτκιερ.
Στο ματς του έκτου ομίλου, η Ρουμανία μετά τη ήττα με 1-2 από την Ισπανία, επέστρεψε στις νίκες, ξεπερνώντας δύσκολα το εμπόδιο της Μάλτας με σκορ 1-0. Το γκολ του Πούσκας στο 47′ ήταν αρκετό για τους Ρουμάνους, φτάνοντας στην τρίτη θέση και τους 10 βαθμούς και συνεχίζοντας το κυνήγι της Ισπανίας και της Σουηδίας (με παιχνίδι περισσότερο).
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.