Την Μπάγερν Μονάχου, την Τότεναμ και τον Ερυθρό Αστέρα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Μονακό.
Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση των αντιπάλων του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι σχολίασε την κλήρωση και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν δύσκολο έργο, αλλά θα τα δώσουν όλα και θα παλέψουν σε κάθε παιχνίδι, καθώς έχουν υψηλές φιλοδοξίες.
Συγκεκριμένα, ανέφερε:
«Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά. Είμαστε σε ένα πολύ δυνατό γκρουπ. Η Μπάγερν Μονάχου είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Η Τότεναμ είναι η φιναλίστ. Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Θα τα δώσουμε όλα. Φυσικά, έχουμε στόχο να περάσουμε.
Όμως, ξέρουμε ότι παίζουμε με μεγάλες ομάδες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Ερυθρό Αστέρα. Προς το παρόν δεν ξέρουμε το πρόγραμμα ακόμα. Τα ματς με τον Ερυθρό Αστέρα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Οι παίκτες μας έχουν μεγάλη θέληση.
Επίσης, είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο να παίξει στο γήπεδό μας. Θα παλέψουμε απέναντι σε κάθε ομάδα. Έχουμε φιλοδοξίες».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.