Ο Ολυμπιακός πήγε στη Ρωσία για την αναμέτρηση με την Κράσνονταρ έχοντας ως παρακαταθήκη το 4-0 του πρώτου ματς που τον έφερνε με το… 1,5 πόδι στους ομίλους του Champions League.
Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν το ίδιο σοβαροί και στη ρεβάνς και επικράτησαν με 2-1 παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Δείτε μέσα από την κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το ματς με τους πανηγυρισμούς των «ερυθρόλευκων».
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!
Ανδρέας Τεττέη, Σίριλ Ντέσερς, Κάρολ Σβιντέρσκι και Μίλος Πάντοβιτς εντάχτηκαν στον Παναθηναϊκό στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και κόστισαν συνολικά 10,7 εκ. ευρώ.