Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ματιές σε Μόλντε ο Άρης

Ματιές σε Μόλντε ο Άρης

Η νορβηγική ομάδα αγωνίζεται κόντρα στη Βίκινγκ σήμερα (04/08, 7 μ.μ.).

Η προσοχή όλων στον Άρη είναι στραμμένη στο παιχνίδι με τη Μόλντε (08/08, 8 μ.μ.) στη Νορβηγία, το πρώτο στη σειρά για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχει φροντίσει να κάνει λεπτομερή έρευνα για τον τρόπο παιχνιδιού της προσεχούς της αντιπάλου. Ο Τόλης Τερζής ταξίδεψε στο Βελιγράδι την προηγούμενη εβδομάδα και είδε από κοντά την αναμέτρηση με τη Τσουκαρίτσκι, που χάρισε στους Νορβηγούς το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Σάββα Παντελίδη κράτησε αρκετές χρήσιμες σημειώσεις που θα αξιοποιηθούν κατάλληλα στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Οι κίτρινοι μπορούν να συλλέξουν επιπλέον πληροφορίες για τη Μόλντε, που είναι στην πρώτη θέση του νορβηγικού πρωταθλήματος, από το σημερινό εκτός έδρας ματς με τη Βίκινγκ (04/08, 7 μ.μ.) και να έχουν μια συμπληρωματική εικόνα για την αγωνιστική της κατάσταση λίγες μέρες πριν την αντιμετωπίσουν οι ίδιοι στο γήπεδο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024