Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Στο χείριστο επίπεδο έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις ανάμεσα στον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Ζινεντίν Ζιντάν, μετά την άρνηση του Ουαλού να ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Ρεάλ στη Γερμανία.
Όλο και χειροτερεύουν οι σχέσεις ανάμεσα στον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Ζινεντίν Ζιντάν.
Είναι γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα πως ο Γάλλος δεν θέλει να βλέπει ούτε… ζωγραφιστό τον Ουαλό τεχνικό, ο οποίος με τη σειρά του έχει εξαπολύσει τα βέλη του προς τον Γάλλο τεχνικό, μέσω του ατζέντη του.
Το τουρνουά μάλιστα στην Αμερική μόνο καλό δεν έκανε στη σχέση των δυο ανδρών, οι οποίοι δεν θέλουν ούτε να βλέπουν ο ένας τον άλλον.
Ενδεικτικό είναι πως ο 30χρονος επιθετικός αποφάσισε να μην ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στη Γερμανία, κάτι που εξόργισε τον Ζιζού.
Πλέον και οι δυο πλευρές περιμένουν με… ανυπομονησία τον επικείμενο χωρισμό, με τον Μπέιλ να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.