Η Νάπολι ήταν καταιγιστική στο Εδιμβούργο και με τον Ινσίνιε να πετυχαίνει γκολ και να δίνει δύο ασίστ, συνέτριψε με 3-0 την κατά τα άλλα ελλιπή Λίβερπουλ σε φιλική αναμέτρηση
Φιλικό μεν αλλά η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση και νίκησε εύκολα με 3-0 την Λίβερπουλ που πάντως είχε και αρκετές απουσίες (Άλισον, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο και Κεϊτά).
Στο ματς που διεξήχθη στο Εδιμβούργο, η Νάπολι του Κώστα Μανωλά που αγωνίστηκε για 45 λεπτά, προηγήθηκε με 2-0 μόλις στο 29′ χάρη σε γκολ των Ινσίνιε (17′) και Μίλικ ενώ στο 52′ ο Γιουνές που λίγο πριν είχε περάσει αλλαγή έκανε το τελικό 3-0 για τους Ναπολιτάνους.
Ο Λορέντζο Ινσίνιε έδωσε τις ασίστ στο δεύτερο και το τρίτο γκολ της ομάδας του πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.
Ο νέος CEO της Euroleague, Τσους Μπουένο παραχώρησε συνέντευξη στη «Mundo Deportivo» και μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και για το ενδεχόμενο σύμπραξης με το NBA Europe.
Ο Ολυμπιακός παραμένει ο απόλυτος αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού, με τις 14 ευρωπαϊκές κούπες σε επίπεδο ερασιτεχνικών σπορ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στο μηδέν μετά την ήττα της ομάδας βόλεϊ γυναικών στον τελικό του Challenge Cup.
Ανάβουν φωτιές ιταλικά δημοσιεύματα, καθώς αναφέρουν ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα ανανεώσει με την Μπολόνια και υποστηρίζουν ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή.