Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Serial killer Κύπρου: Ράγισαν καρδιές στις κηδείες των δύο θυμάτων [Εικόνες]

Serial killer Κύπρου: Ράγισαν καρδιές στις κηδείες των δύο θυμάτων [Εικόνες]

«Αντίο Maricar δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», ήταν η υπόσχεση που έδωσαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν σήμερα στην εξόδιο ακολουθία, που τελέστηκε στη Λεμεσό, για την 30χρονη Maricar Valdez Arquilla από τις Φιλιππίνες, ενός εκ των επτά θυμάτων του καταδικασθέντα κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά

«Αντίο Maricar δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», ήταν η υπόσχεση που έδωσαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν σήμερα στην εξόδιο ακολουθία, που τελέστηκε στη Λεμεσό, για την 30χρονη Maricar Valdez Arquilla από τις Φιλιππίνες, ενός εκ των επτά θυμάτων του καταδικασθέντα κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» της Κύπρου, η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Καθολικό Ναό της Αγίας Αικατερίνης, με τη μαυροφορεμένη μάνα να αποχαιρετά με δάκρυα την κόρη της, το άψυχο σώμα της οποίας είχε εντοπιστεί μέσα σε μια από τις βαλίτσες θανάτου της Κόκκινης λίμνης.

Μεταξύ άλλων, τη Maricar αποχαιρέτησε για το μακρινό της ταξίδι στις Φιλιππίνες και ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ενώ εκ μέρους του Δημάρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαϊδη, μίλησε ο Προϊστάμενος Υγειονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, Δημήτρης Θεοτής.

Ευχήθηκε όπως ο Θεός δώσει δύναμη στους συγγενείς και φίλους της, αλλά και στον 9χρονο γιο της, για να συνεχίσουν τη ζωή τους και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η αδικοχαμένη Maricar βρίσκεται στον παράδεισο.

Όταν στερέψουν τα δάκρυα, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι οι όμορφες αναμνήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα που δεν είναι πια μαζί μας, είπε εξάλλου εκπρόσωπος της φιλιππινεζικής κοινότητας της Καθολική Εκκλησίας της Αγίας Αικατερίνης.

«Αυτές οι αναμνήσεις σας κρατάνε ζωντανούς, στην καρδιά μας και έτσι συνεχίζετε να είστε μαζί μας» είπε και ευχήθηκε όπως η ψυχή της Maricar αναπαυθεί εν ειρήνη και διαβεβαίωσε ότι πάντα η παρουσία της θα παραμείνει στις θύμισες των φίλων της.

Σηκώνοντας το δεξί τους χέρι, όλοι αποχαιρέτησαν τη φίλη τους Maricar, καθώς το φέρετρο μεταφερόταν εκτός του Καθολικού Ναού, για το τελευταίο ταξίδι προς την πατρίδα της, τις Φιλιππίνες, όπου θα γίνει η ταφή της.

Η σορός της Maricar εντοπίστηκε στις 4 Ιουνίου από δύτη της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, μέσα σε πλαστική βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη, δεμένη, με πλάκες πεζοδρομίου, και σε προχωρημένη αποσύνθεση. Η Μαρικάρ ήταν αγνοουμένη από τον Δεκέμβριο του 2017.

Στις 16:00 τελέστηκε η κηδεία της Μέρι Ρόουζ Τιμπούρσιο στον καθολικό Ιερό Ναό Τέρρα Σάντα στη Λάρνακα.

Οι σοροί των δύο άτυχων γυναικών θα μεταφερθούν αεροπορικώς στην ιδιαίτερη τους πατρίδα, τις Φιλιππίνες, την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019, όπου και θα ταφούν.

Πηγή εικόνων: «Φιλελεύθερος» Κύπρου

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024