Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παντελάκης: «Θα είμαστε 100% έτοιμοι απέναντι στη Μονπελιέ»

Παντελάκης: «Θα είμαστε 100% έτοιμοι απέναντι στη Μονπελιέ»

Ο Γιώργος Παντελάκης μίλησε για τις αναμετρήσεις με τη Μονπελιέ και τόνισε ότι οι ερυθρόλευκες θα είναι πανέτοιμες για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια.

O Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Μονπελιέ για την προκριματική φάση της Ευρωλίγκας, έχοντας μειονέκτημα έδρας. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Παντελάκης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού και τις αθλήτριές του ενόψει των αναμετρήσεων με την γαλλική ομάδα.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Kαι οι δύο ομάδες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκας ήταν εξ’ αρχής δύσκολες, όπως δύσκολη ήταν και η περσινή κλήρωση με την TS Wisla Krakow. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε τον ίδιο βασικό κορμό σε σχέση με την περσινή περίοδο και νέες προσθήκες που θα μας βοηθήσουν πολύ.

Θεωρώ λοιπόν ότι στις 25 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη για να αντιμετωπίσει την BLMA. Πρόκειται πάντως για ένα πολύ καλό σύνολο, στο οποίο τρεις παίκτριές του αγωνίζονται στο WNBA, γεγονός που δείχνει τη δυναμική του.

Από εκεί και πέρα οι αθλήτριές μου έδειξαν και πέρσι ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το επίπεδο και το έκαναν σε μεγάλο βαθμό και στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Είμαστε πιο έμπειροι μετά την χρονιά που πέρασε και ταυτόχρονα αισιόδοξοι ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024