Πολύ ικανοποιητικός είναι ο ρυθμός προπώλησης των εισιτηρίων του αγώνα της Πέμπτης (25/7) με την ΑΕ Λεμεσού Στον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.
Οι πληροφορίες από την ΠΑΕ Άρης αναφέρουν ότι η προπώληση στις θύρες 1, 2 και 3 του γηπέδου είναι εξαιρετική και έχει απομείνει μικρός αριθμός που πιθανότατα στις αρχές της εβδομάδας θα εξαντληθεί.
Εισιτήρια υπάρχουν στις θύρες 7 και 9 όπου και οι τιμές είναι ακριβότερες αλλά αναμένεται και αυτά να βρουν κατόχους, ειδικά από τη στιγμή που θα τελειώσουν τα πιο προσιτά.
Όλα δείχνουν ότι ο αγώνας θα γίνει σε ένα γεμάτο Χαριλάου και σ’ αυτό είναι δεδομένο ότι έπαιξε ρόλο η καλή εικόνα του Άρη χθες για 60 τουλάχιστον λεπτά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όσο και αυτό καθ’ αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα στο πρώτο φιλικό της ομάδας μπροστά στο κοινό της που έμελλε να είναι και η τελική πρόβα για την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.