Όταν η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι συνάντησαν την Μέγκαν και τον Χάρι
Αγκαλιές, φιλιά και ζεστά χαμόγελα μεταξύ των ζευγαριών, στην λαμπερή ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων «The Lion King»
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ βρέθηκαν στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων «The Lion King» στη βρετανική πρωτεύουσα και συνάντησαν το πασίγνωστο χολιγουντιανό ζευγάρι, Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι.
https://www.instagram.com/p/Bz6YJvGF9wK/?utm_source=ig_web_copy_link
Η 37χρονη Μέγκαν μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με το εντυπωσιακό μαύρο της φόρεμα ενώ η χολιγουντιανή σταρ Μπιγιονσέ έλαμπε στο αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε σε απόχρωση κίτρινου.

Μόλις τα δύο ζευγάρια συναντήθηκαν στο κόκκινο χαλί, τα φλας άστραψαν και δεκάδες μικρόφωνα και κάμερες κατέγραψαν τα γέλια, τις ζεστές αγκαλιές και την συζήτηση ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της βραδιάς.
Η απαστράπτουσα Μπιγιονσέ πλησίασε την Μέγκαν Μαρκλ και αγκαλιάζοντάς την, είπε: «Σας αγαπάμε πολύ» μιλώντας παράλληλα και εκ μέρους του συζύγου της, Τζέι Ζι, ο οποίος συνεχάρη θερμά τον Δούκα του Σάσεξ για την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειας.

«Συγχαρητήρια για τη γέννηση του μωρού σας. Είναι πολύ όμορφος», είπε ο ράπερ χαμογελώντας στον Χάρι, με εκείνον να τον ευχαριστεί και να τον ρωτά τι κάνουν τα δίδυμα. «Δεν είναι εδώ. Δεν τα παίρνουμε μαζί σε κάθε ταξίδι. Αυτή τη φορά τα αφήσαμε σπίτι αλλά θα ήθελαν πολύ να βρίσκονται εδώ» απάντησε η Μπιγιονσέ.
Prince Harry and Duchess of Sussex Meghan Markle meet Beyoncé & JAY-Z. 🦁👑💛 pic.twitter.com/SveJX9kDez
— BEYONCÉ LEGION 𐚁 (@BeyLegion) July 14, 2019
Οι συμβουλές δεν έλειψαν, φυσικά, από την κουβέντα τους αφού ο γνωστός ράπερ, έμπειρος μπαμπάς τριών παιδιών, τόνισε ότι «Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω, είναι να προσπαθείτε πάντα να βρίσκετε λίγο χρόνο για εσάς».
- Οι τροφές που τα βάζουν με το φούσκωμα
- Δύο οι διορισμοί του Μακάριου Λαζαρίδη στο Δημόσιο ως απόφοιτος Πανεπιστημίου, με πτυχίο από κολλέγιο «μαϊμού»
- Γιατί τα έργα της Φρίντα Κάλο δεν πρέπει να φύγουν από το Μεξικό
- Το ένα πράγμα που δεν κάνεις μετά το πρώτο ραντεβού
- Ενεργειακή κρίση: Η ΕΕ σκέπτεται να φορολογήσει τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Μαίρη Κατράντζου και Ιζαμπέλα Ροσελίνι δημιουργούν αντικείμενα-φετίχ του στυλ
- Πρόστιμα και εισαγωγές για ελλείψεις φαρμάκων – Παραγωγή καινοτόμων θεραπειών σε νοσοκομεία
- Ο αποκλεισμός των Στενών του Ορμούζ από τις ΗΠΑ και το Ιράν ενδέχεται να αναζωπυρώσει τις εντάσεις στον Κόλπο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442