Προβλήματα για Πλζεν, λαβώθηκαν δύο παίκτες
Οι δύο παίκτες της Βικτόρια Πλζεν τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σίγκμα Όλομουτς - Ανήσυχος ο Βρμπα που είδε δύο βασικούς του παίκτες να αποχωρούν με προβλήματα
«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της Βικτόρια Πλζεν απέναντι στην Σίγκμα Όλομουτς με 3-1 για την πρώτη αγωνιστική του τσέχικου πρωταθλήματος, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Πάβελ Βρμπα είδε δύο ποδοσφαιριστές του να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο με προβλήματα τραυματισμών.
Συγκεκριμένα, ο στόπερ των Τσέχων, Λούκας Χέιντα, τραυματίστηκε στη φάση που έκανε πέναλτι (34’), από το οποίο η Σίγκμα Όλομουτς σκόραρε για το 1-0, και τέσσερα λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε. Ο σέντερ μπακ της Πλζεν έπεσε άτσαλα στο έδαφος στην προσπάθεια του να σταματήσει τον αντίπαλο επιθετικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Ο Λούκας Χέιντα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα ο τραυματισμός του φαίνεται να είναι σοβαρός, χωρίς όμως ακόμα να υπάρχει κάτι επίσημο για την κατάστασή του και το μέγεθος του προβλήματός του.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Πάβελ Βρμπα αναγκάστηκε να προχωρήσει και σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή. Ο βασικός επιθετικός της Πλζεν, ο Κρμέτσικ, είχε μία ενόχληση στον αστράγαλο και ζήτησε αλλαγή. Ούτε γι’ αυτόν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση για το μέγεθος του τραυματισμού του.
- Ένας συμπατριώτης του Κλοπ για τον πάγκο της Λίβερπουλ
- LIVE: Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ
- LIVE: Τότεναμ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- LIVE: Πανιώνιος – Παναθηναϊκός
- LIVE: Μπολόνια – Λάτσιο
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν άφησε ξανά εκτός 12άδας τον Χολμς
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Απίθανο συμβάν με πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ: «Κλειδώθηκαν σε γραφείο και τον απέλυσε»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/marek-piwnicki-vOGENinKryI-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442