Αγγ. Αδαμοπούλου στο One Channel: Το ΜέΡΑ25 κρατάει ίσες αποστάσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
Καλεσμένη στην εκπομπή One Talk βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/7) η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Αγγελική Αδαμοπούλου
Καλεσμένη στην εκπομπή One Talk βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/7) η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Αγγελική Αδαμοπούλου. Μιλώντας για την στρατηγική που θα ακολουθήσει το ΜέΡΑ25, η κ. Αδαμοπούλου, τόνισε πως το ΜέΡΑ25, είναι το κίνημα-κόμμα που κρατάει ίσες αποστάσεις απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, έχοντας ως βάση να αποτελέσει μία ισχυρή αντιπολίτευση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, υποβάλλοντας τις αντιπροτάσεις του, αμφισβητώντας τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να αποτελέσει μία αντιμνημονιακή αντιπολίτευση.
Συζητώντας με τους Δ.Μανιάτη και Π. Σωτήρη για την κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου, η κ. Αδαμοπούλου επεσήμανε ότι οι όποιες αλλαγές, θα πρέπει να σέβονται την αρχή της αναλογικότητας και τα δικαιώματα των κρατουμένων, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει ταυτόχρονα και μία σαφής γραμμή όσον αφορά στη διαχείριση των μέτρων αντιμετώπισης της παραβατικότητας ανηλίκων, στην οποία ο νόμος Παρασκευόπουλου προτείνει μία όχι κατασταλτική αλλά μία θεραπευτική πολιτική. Αναφερόμενη τώρα στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, η ίδια τόνισε πως πρόκειται πάλι για ένα θέμα ορίων, καθώς τα πανεπιστήμια αποτελούν πεδίο ιδεολογικών ζυμώσεων, ένα πεδίο άσκησης της ελευθερίας και ακαδημαϊκής έκφρασης. «Θα πρέπει να δώσουμε πολύ μεγάλη προσοχή στο κατά πόσο στην άρση του ασύλου, – στην οποία είμαστε αντίθετοι- αποτελεί μία αφετηρία στην εμπορευματοποίηση της Παιδείας», δήλωσε σχετικά.
Η κ. Αδαμοπούλου, τοποθετήθηκε επίσης και γύρω από το κατά πόσο η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει ενταχθεί στην Ευρωζώνη, εξηγώντας παράλληλα πως θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και πως θα μπορούσαμε αποπληρώσουμε τις οφειλές μας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις θέσεις του ΜέΡΑ25 για την οικονομία της χώρας. Τέλος η κ. Αδαμοπούλου τάχθηκε υπέρ ενός δημιουργικού διαλόγου μεταξύ των κομμάτων σε ότι αφορά στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, καθώς όπως υπογράμμισε πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο αφορά ολόκληρο τον πλανήτη και όχι μόνο την Ελλάδα.
Πηγή: onetv.gr
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442